UNIEKE & ETHISCHE SIERADEN

GEEN GIFTIGE CHEMICALIËN

6 MAANDEN GARANTIE

GRATIS VERZENDING BOVEN €30 (NL)

//

Moederdag cadeau's voor elk type moeder

Een sentimenteel Moederdag cadeau, dat ze voor altijd met zich mee kan dragen? Sieraden!

Als het om sieraden gaat, kan het soms best pittig zijn om te bepalen welke items het meest geschikt zijn als moederdag cadeau’s. Levensstijl speelt een belangrijke rol bij het bepalen welke sieraden je moeder uiteindelijk gaat dragen. Vandaar wat wij jou dit jaar voor Moederdag een handje wilden helpen bij het bepalen welke sieraden het beste zijn voor je moeder of moederfiguur, afhankelijk van de levensstijl & voorkeuren die ze heeft als het gaat om hun sieraden.

 

De aanstaande of nieuwe moeder

Voor degene die binnenkort een kleintje verwacht of die onlangs is bevallen, zijn we ons ervan bewust dat ze misschien meer makkelijk te dragen sieraden wilt in plaats van grote statement sieraden. Deze vrouw is begonnen met het bijzondere moederschap & om dit te herdenken, zou een nieuwe ketting, bijvoorbeeld de dots of twisted ketting, prachtige moederdag cadeau’s zijn.

Wij hebben een paar sieraden geselecteerd, waarvan we denken dat ze een beetje sprankeling zullen geven aan haar dagelijkse look, zonder dat het ingewikkeld te dragen is.
Deze sieraden zijn geschikt om te dragen in water, daardoor hoeft ze zich geen zorgen te maken over het af doen van de sieraden!

De gevoelige moeder

Heb je een moeder die alles aanvoelt, geestelijk & fysiek? Hoe fijn is het dan als er, naast dat het fair trade sieraden zijn, ook een mooie betekenis heeft (geestelijk) & dat ze er geen huiduitslag van krijgt (fysiek)?

Als je gaat voor een fair trade, duurzaam & uniek sieraad met een betekenis, heb je meteen een extra touch, daardoor zul je haar ongetwijfeld het gevoel geven dat ze geliefd wordt! Daarnaast heeft Golden Oasis huidvriendelijke & nikkelvrije sieraden, fijn voor haar gevoelige huid.

 

Hieronder hebben wij een paar van onze sieraden uitgelicht, maar lees ook zeker andere sieraden betekenissen & kies het item wat het mooiste bij je special mom past!

– Crane Bird: Kraanvogels staan symbool voor wijsheid, gezondheid, loyaliteit & een lang leven. Allerlei aspecten die je moeder heeft of die je haar waarschijnlijk gunt, nietwaar?
Van de kraanvogel hebben we een charm (voor aan oorringen), een pendant (voor aan kettingen) & een oorring.
– Athena: Godin van de strijd & van de wijsheid.
Van Athena hebben we een ring, een charm (voor aan oorringen), een pendant (voor aan kettingen) & een oorring.
Leuk om te weten: de Athena charm & pendant hebben een minimalistische achterkant die je ook als voorkant kan dragen.
– Dawn of Light: De betekenis hiervan is ‘dageraad’, dit is de periode van schemering voorafgaand aan zonsopkomst. Hij zal je moeder eraan herinneren positief in het leven te staan. Met deze positieve bedel draagt ze de stralen met haar mee, zodat ze zelf ook (nog meer) kan stralen.
Omdat dit een van de favorieten is, hebben we er 4 varianten op: een ring, een charm (voor aan oorringen), een pendant (voor aan kettingen) & een oorring, genoeg keuze!

De altijd drukke moeder

‘Even dit doen en even dat doen.’ Hoe krijgt ze het toch voor elkaar?
Voor moeders die altijd in de weer zijn, weten we dat ze iets nodig hebben dat bij alles wat ze dragen past en dat het zeker niet in de weg zit.

Daarom hebben we gekozen voor tijdloze selectie sieraden die zijn gemaakt van gerecycled 925 zilver, waarvan de gouden variant een dikke 22k gouden laag erover heeft, hierdoor zijn deze sieraden geschikt voor gebruik met water. Dit betekent dat ze haar sieraden niet dagelijks hoeft af te doen en erop kan vertrouwen dat deze minimalistische sieraden passen bij alles wat ze die dag draagt!

De ‘Silver Loving’ moeder

Sommige mama’s geven de voorkeur aan zilver, hierdoor hebben we de perfecte selectie gemaakt om aan hun wensen te voldoen!

Al onze zilveren sieraden zijn gemaakt van gerecycled 925 sterling zilver, waardoor ze lang te dragen (lees: voor altijd) en duurzaam zijn.
Onze zilveren sieraden kun je mixen en matchen om zo de perfect passende zilveren look te ontwerpen. Tadaaa, je hebt een uniek en gepersonaliseerd sieraad voor je moeder gecreëerd!

De oma

Juist in deze tijd waarin we elkaar zo weinig zien en je je oma waarschijnlijk veel op afstand hebt gesproken door corona, is het een sentimenteel gebaar om je oma een mooi juweel te geven.

Maar oh jeetje, het kan soms moeilijk zijn om oma sieraden te geven, omdat ze waarschijnlijk al een grote selectie sieraden heeft die ze in de loop der jaren heeft verzameld. Zonder extreem veel te hoeven betalen, maar alsnog een mooi cadeau wil geven, hebben we een paar opties die geschikt zijn voor je lieve oma:

Items die ze aan haar bestaande sieraden kan toevoegen, denk aan de pendant Zodiac Dots, of opzichzelfstaande sieraden, denk bijvoorbeeld aan de Vintage Flower ring: een ring met een vintage tintje, maar net zo mooi en tijdloos als onze oma’s!

Liever iets anders geven?

Dan hebben wij hieronder andere duurzame moederdag cadeau-ideeën op een rijtje gezet:

– Moestuin set
– Natuurlijke parfum
– (Online) Tijdschrift abonnement
– Droogbloem boeket
– Plant of kleine palmboom
– Gepersonaliseerde illustratie: ook hiervoor kan je bij Golden Oasis terecht.
– Selfcare middag, maak van je huis een spa: pak jullie badjas, doe kaarsjes aan & beginnen maar!

 

We hopen dat je bovenstaande cadeau-ideeën nuttig vond voor Moederdag & dat er wat bij zit.

Nog steeds niet helemaal zeker? Dan kan je altijd terecht voor een Golden Oasis cadeaubon! (Stuur hiervoor een mail naar jewelry@goldenoasis.nl.)
We kunnen niet wachten om onze moeders & moederfiguren te bedanken & we kijken ernaar uit om al jullie fantastische sieraden te maken!

Liefs,
Golden Oasis & team

//

STAY UPDATED

Psst, schrijf je in voor alle trends, geheime verkopen en nieuwe collecties