UNIEKE & ETHISCHE SIERADEN

GEEN GIFTIGE CHEMICALIËN

6 MAANDEN GARANTIE

GRATIS VERZENDING BOVEN €30 (NL)

//

Maattabel - Ringmaat opmeten

Heb je een mooie ring op het oog, maar weet je niet zo goed welke maat je nodig hebt? Of wil je je ringmaat omzetten naar de Amerikaanse (US) maat? Dan hebben we hier een ringmaat tabel voor jou gemaakt met handige tips en opties om zelf je ringmaat op te meten. Je wilt natuurlijk wel dat de ring in een keer goed zit.

 

Verschillende ringmaten
Elk merk hanteert andere ringmaten. In Nederland wordt vooral de Amerikaanse ringmaat (US) & de binnendiameter ringmaat gebruikt.

//

 

ringmaat opmeten

// Handige tips

 

– Let erop dat je ring over je knokkel past.

– Bedenk van te voren om welke vinger je de ring wilt dragen & meet specifiek die vinger op. Elke vinger verschilt namelijk, zelfs van je linker & rechter hand.

– Meet je ringmaat op als je vingers op een normale temperatuur zijn. Zijn je vingers namelijk heel warm? Dan zetten ze uit, waardoor de maat groter uitvalt.

– Ringen kunnen na een tijd een beetje vervormen. Meet je een ring op die vervormd is? Meet de ring op drie plekken & reken het gemiddelde uit.

-Twijfel je tussen twee maten? Bedenk zelf wat je het lekkerst vindt zitten of welke maat het dichtst bij in de buurt komt, maar onze tip: bestel de grootste ringmaat van de twee.

– Een brede ring zal kleiner aanvoelen dan een smalle ring. Al onze ringen lopen aan de achterkant smal uit. Meet je de ringmaat van een brede ring op? Weet dan dat de Golden Oasis ringen iets losser zullen zitten door de smalle achterkant.

//

STAY UPDATED

Psst, schrijf je in voor alle trends, geheime verkopen en nieuwe collecties