UNIEKE & ETHISCHE SIERADEN

GEEN GIFTIGE CHEMICALIËN

6 MAANDEN GARANTIE

GRATIS VERZENDING BOVEN €30 (NL)

//

Verzorging

Je sieraden mooi houden vergt wat aandacht, maar zorgt er wel voor dat ze er uit zien als de dag van aankoop. Daarom is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Niet alleen wanneer je de sieraden draagt, maar ook als je ze niet draagt. Wanneer je, je sieraden af doet, zorg er dan voor dat je ze veilig in een afgesloten sieradendoos of zakje bewaart. Het is namelijk belangrijk dat je de sieraden niet aan teveel zonlicht en vocht blootstelt.

Per persoon verschilt de PH waarde (zuurgraad van je huid) en deze kan constant veranderen. Je PH waarde is onder andere afhankelijk van de cosmetische producten die je gebruikt, leeftijd, voeding, zon, water, zwangerschap en of je rookt of niet. Na verloop van tijd kunnen je (gouden) sieraden verkleuren. Omdat het zeker verleidelijk is om je Golden Oasis sieraden altijd te dragen, raden we je aan om deze af te doen tijdens:

 

 

  • Slapen, vooral kettingen. Tijdens het slapen kan je ketting in de knoop raken en daardoor is de kans op breken groter
  • Parfum spuiten en olie of lotion smeren. Wacht totdat de parfum of lotion helemaal droog is en hang daarna pas je favoriete Golden Oasis sieraden om
  • Zwemmen. Chloor en zout zeewater hebben een negatief effect op je sieraden
  • Douchen en handen wassen. Doe de sieraden even af, want vooral gold plated items zijn hier heel gevoelig voor
  • Sporten. Zweet heeft een negatief effect op de plating van de sieraden
  • Schoonmaken. Laat je sieraden niet in contact komen met chemische stoffen

 

 

 

// je sieraden mooi houden

Zilveren sieraden kunnen na verloop van tijd donkerder worden of hun glans verliezen. Dit gebeurt door oxidatie, een natuurlijk proces dat niet schadelijk is voor je sieraden. Maar jij wilt je sieraden mooi houden; je kunt je zilveren sieraden heel gemakkelijk schoonmaken met bijvoorbeeld een zilverpoetsdoekje. Zo zien ze er weer uit als nieuw!

//

STAY UPDATED

Psst, schrijf je in voor alle trends, geheime verkopen en nieuwe collecties