Oorring Big Pearl – Set van 2

 53,90

Let op! De oorringen zijn ook per stuk verkrijgbaar, neem hiervoor contact op.

Kleur: Zilver
  • 16-1 Earring Big Pearl 10mm
  • 16-2 Earring Big Pearl 10mm

Nog maar 2 op voorraad

Beschrijving

Deze parel oorring valt op door zijn eenvoud. Heb je binnenkort een (corona proof) bruiloft gepland staan of wil je er gewoon netjes uitzien? Dan is deze oorring met grote zoetwaterparel geschikt voor jou. Mooi in het zilver of goud, waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Parel is het vormsel van zoetwater-oesters. De parel ontstaat door een parasiet of zandkorrel in de schelp. De inkapseling van de indringer zorgt uiteindelijk voor de parel. Parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk.*

 

// Details

Ethisch handgemaakt
Materiaal: gerecycled 925 zilver & natuurlijke zoetwaterparels
Maat: oorring binnen diameter is 10 mm
Garantie: 6 maanden garantie
Bijzonderheden: omdat het een natuurlijke parel is, kan de parel van vorm verschillen
Wordt geleverd in een mooie verpakking
Collectie: Create Your Own Magic

Extra informatie

Gewicht4 g
Afmetingen2 × 2 × 0,2 cm

Wat is het verschil tussen gold plating & hoge kwaliteit gold plating?

Kan ik jullie sieraden dragen in water?

Hoe kan ik mijn zilveren sieraden schoonmaken?

Hoe verzorg ik mijn sieraden?

Heb ik garantie op mijn sieraden?

Hoe kies ik mijn ringmaat?

Een andere vraag?

Nederland

Duitsland & België

Retourneren