Oorring Nebula – Set van 2

 99,90

Let op! De oorringen zijn ook per stuk verkrijgbaar, neem hiervoor contact op.

Kleur: Goud
  • Vintage gouden oorring nebula gecentreerd op een witte achtergrond
  • Vintage zilveren oorring nebula gecentreerd op een witte achtergrond

Op voorraad

Beschrijving

Chunky is in!
Deze grote, tikkeltje ovale, statement oorringen hebben een getwiste oneffen lijn. Deze lijn representeert de sluiernevel, ook wel nebula (nevel) genoemd. Nevel is de geboorteplaats van sterren, hoe magisch is dat?!

De oorringen hebben niet alleen een mooie natuurlijke twist, maar ook een makkelijke sluiting. Twee in één! & eigenlijk nog meer dan dat, aangezien de oorringen fair trade & duurzaam gemaakt worden, net zoals al onze andere sieraden.

 

// Details
Ethisch handgemaakt, waardoor elke oorring iets kan verschillen
Materiaal: 22k gold plating over gerecycled 925 zilver
Maat: hoogte binnen diameter 20 mm / breedte binnen diameter 12 mm
Garantie: 6 maanden garantie
Wordt geleverd in een mooie verpakking
Collectie: Create Your Own Magic

Extra informatie

Gewicht4 g
Afmetingen2 × 2 × 0,2 cm

Wat is het verschil tussen gold plating & hoge kwaliteit gold plating?

Kan ik jullie sieraden dragen in water?

Hoe kan ik mijn zilveren sieraden schoonmaken?

Hoe verzorg ik mijn sieraden?

Heb ik garantie op mijn sieraden?

Hoe kies ik mijn ringmaat?

Een andere vraag?

Nederland

Duitsland & België

Retourneren