Pendant Dawn of Light

 15,95

Bijzonderheden: deze pendant kan bevestigd worden aan een ketting, maar kan, in tegenstelling tot de andere pendants, niet van de ketting afgeregen worden i.v.m. het kleine ringetje. Wil je de pendant van je ketting afhalen? Haal dan het ringetje los met een tang.

Uitverkocht

Beschrijving

Uitverkocht

De lichtstralen zijn al zachtjes zichtbaar, maar nog zonder de aanwezigheid van onze grote vriendin de Zon. Dit is de dageraad, de Dawn of Light; de periode van schemering voorafgaand aan zonsopkomst. De Zon zal zo komen & de lichtstralen zullen feller & feller worden. Yes, de dag is nu echt aangebroken!

Deze pendant is een ode aan de prachtige Zon die onze Aarde overspoelt met licht & zal je eraan herinneren positief in het leven te staan. Met deze pendant draag je de stralen bij je.

Deze kleine bedel is mooi te combineren met de Crane Bird pendant & de Small Link Pearl ketting.

 

// Details

Ethisch handgemaakt
Materiaal: hoge kwaliteit gold plating over gerecycled 925 zilver
Ook beschikbaar in: gerecycled 925 zilver
Maten: de pendant is 8 mm breed / de pendant is, zonder de ringetjes, 5,5 mm hoog
Garantie: 6 maanden garantie
Wordt geleverd in een mooie verpakking
Collectie: Create Your Own Magic

 

Extra informatie

Gewicht4 g
Afmetingen2 × 2 × 0,2 cm

Wat is het verschil tussen gold plating & hoge kwaliteit gold plating?

Kan ik jullie sieraden dragen in water?

Hoe kan ik mijn zilveren sieraden schoonmaken?

Hoe verzorg ik mijn sieraden?

Heb ik garantie op mijn sieraden?

Hoe kies ik mijn ringmaat?

Een andere vraag?

Nederland

Duitsland & België

Retourneren