UNIEKE & ETHISCHE SIERADEN

GEEN GIFTIGE CHEMICALIËN

6 MAANDEN GARANTIE

GRATIS VERZENDING BOVEN €30 (NL)

//

// Verzenden & Retourneren

Verzending Nederland

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Zij hebben gemiddeld 1-2 dagen nodig om een bestelling te bezorgen binnen Nederland. Let op: op maandag bezorgt PostNL geen post & houd er rekening mee dat in drukke tijden de levertijd langer kan duren bij de bezorgdiensten. Wij doen ons best om je bestelling binnen 1 werkdag te verzenden.

Alle bestellingen in Nederland boven € 99,- worden gratis verzonden.

Brievenbuspakje met track & trace: €2,-

 

Verzending buitenland PostNL

heeft gemiddeld 2-4 werkdagen nodig om een bestelling te bezorgen. Let op: houd er rekening mee dat in drukke tijden de levertijd langer kan duren bij de bezorgdiensten. Wij doen ons best om je bestelling binnen 1 werkdag te verzenden

België: €8,99

Duitsland: €8,99

Frankrijk: €13,99

Andere Europese landen: wordt berekend bij het afrekenen

Omruilen

Als je een item wilt omruilen, adviseren we je om ons retourbeleid te volgen & het item dat je niet wilt houden, naar ons te retourneren binnen 14 dagen:

– Alle items dienen ongedragen & onbeschadigd worden terug verzonden.

– Je krijgt van ons het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. – Vraag eenvoudig een retourlabel aan via MyParcel: print uit, plak op je pakket & vind het dichtstbijzijnde PostNL punt om je pakket op te sturen.

– Let op: retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Golden Oasis niet aansprakelijk is voor het beschadigen &/of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

– Vervolgens plaats je een nieuwe bestelling in onze webshop & kies je het juiste item of de goede maat.

Heb je nog vragen? Je kan altijd een mail sturen naar jewelry@goldenoasis.nl.

Retourneren

– Alle items dienen ongedragen & onbeschadigd worden terug verzonden binnen 14 dagen

– Je krijgt van ons het aankoopbedrag terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening.

– Vraag eenvoudig een retourlabel aan via MyParcel: print uit, plak op je pakket & vind het dichtstbijzijnde PostNL punt om je pakket op te sturen.

– Let op: retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Golden Oasis niet aansprakelijk is voor het beschadigen &/of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Heb je nog vragen? Je kan altijd een mail sturen naar jewelry@goldenoasis.nl.

Terugbetaling

Tussen ontvangst van je retour- & de terugbetalingsprocedure kunnen 14 werkdagen zitten. Nadat je geretourneerde artikel is verwerkt, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de retour. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening van de oorspronkelijke betaalmethode.

Defect

Heb je een verkeerde bestelling of een defect artikel ontvangen? Vervelend! Dit is onze fout, waardoor wij het natuurlijk netjes met jou willen oplossen. Neem direct contact met ons op, stuur een e-mail naar jewelry@goldenoasis.nl. Als wij jouw e-mail hebben ontvangen, sturen we je een e-mail met retour-instructies & nemen de kosten voor onze rekening. We nemen het artikel binnen 7 dagen terug & ruilen het voor een nieuw exemplaar. Als het artikel niet op voorraad is, krijgt de klant het volledige bedrag van het defecte artikel terug.

//

STAY UPDATED

Psst, schrijf je in voor alle trends, geheime verkopen en nieuwe collecties